Compatibilitate

Vrei sa stii daca te vei casatori cu El/Ea? Vrei sa afli cum va evolua relatia voastra... sau ce ar trebui sa faceti pentru ca relatia voastra sa fie mai buna?


Exemplu de intrebare:

Suntem casatoriti din .... As dori sa stiu daca vom ramane impreuna sau nu deoarece suntem pe marginea pasului spre despartire. Exista sansa sa ne gasim linistea, multumirea si implinirea in aceasta relatie sau e mai bine sa ne despartim?

Exemplu de raspuns:

Soţul tău are o voinţă foarte puternică care este însă destul de subiectivă. Se simte foarte bine cu el, aşa cum este, ceea ce este de ajutor pentru a se concentra pe o direcţie, dar poate fi destul de dificil în parteneriate din cauză personalităţii sale închistate şi prea încrezătoare în el însuşi. În relaţiile de dragoste, are tendinţa de a fi rece, distant; poate să-şi canalizeze energia în munca sa; este timid, reţinut(în ceea ce priveşte manifestarea sentimentelor sale, a tandreţei); pot apare în viaţa lui iubiri stranii, dezamăgiri sentimentale; emoţiile şi afectivitatea sunt analizate critic, există o poziţie puţin favorabilă căsătoriei. Pe de altă parte, aşa te percepe el şi pe tine şi este foarte probabil să fi fost aşa mult timp. În ceea ce priveşte compatibilitatea, în afară de o potrivire şi o sexuală, fizică eu nu prea am mai văzut altceva. Nici la nivel de personalitate, nici afectiv şi nici mental nu există prea multe puncte comune între voi. Chiar mă întreb cum aţi putu rezista atât împreună şi cred că o să-ţi trimit un email, în care aş vrea să-mi răspunzi la unele întrebări şi să-mi descrii, mai pe larg, relaţia voastră.
În perioada de început, relaţia dintre tine şi soţ a fost dinamică, stimulantă, provocatoare, în timp ea devine însă obositoare, stresantă. Vă luaţi unul din energia celuilalt sau unul din voi numai va juca rolul de „vampir” energetic. Apare un conflict între personalităţile voastre. Poţi tinde să intervii în libertatea de exprimare a celuilalt. Rezistenţa, împotrivirea şi resentimentul, ranchiuna sunt capabile să se dezvolte în relaţie, în special dacă eforturile de a fi toleranţi nu sunt exercitate. În căsătorie, ivirea copiilor poate fi o problemă datorită vederilor diferite cu privire la metodele de a-i educa. Există diferenţe serioase de atitudini în multe domenii de viaţă. Există şi un alt aspect dificil, deoarece produce conflicte puternice şi dezacorduri, deşi arată, de asemenea, şi o atracţie la fel de puternică. Aceasta nu este o combinaţie bună pentru nici un fel de relaţie, deoarece este probabil să reacţionaţi unul la celălalt mai repede cu impulsivitate decât cu precauţie şi, când acest aspect se găseşte în relaţiile de căsătorie şi sunt implicate şi zodii „agresive”, e nevoie de efort conştient pentru a nu ajunge la discuţii aprinse sau la un adevărat război. La voi, nu pare să se ajungă la agresiuni fizice, dar certurile vor fi, o perioadă bună de timp, destul de puternice.
Depărtarea dintre voi tinde să crească şi într-o perioadă de un an, un an şi jumătate maxim, relaţia va fi zdruncinată serios ajungând să vă puneţi problema dacă veţi continua aşa sau nu.

Numai bine îţi doresc,
15/01/10
Vesta
Comanda si tu
Pret: 9€ + TVA

Tranzactia se va efectua prin intermediul serviciului securizat